Πολιτική απορρήτου

Η εταιρείας μας Inkhead στο εξής αναφερόμενη ως “Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ” σας ενημερώνει :

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών (courier) που πληρούν τις προδιαγραφές μας και έχουν επιλεγεί από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, έτσι ώστε να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες. Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00. Tα έξοδα αποστολής μπορεί να τροποποιηθούν βάσει προωθητικών ενεργειών.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 • ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 60 € ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 8 ΚΙΛΩΝ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ  3 € ΜΕ ΦΠΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 • ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 € ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 8 ΚΙΛΩΝ, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 •  ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΑΡΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 8 ΚΙΛΩΝ Η ΧΡΕΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
 • ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρας για να παραδοθούν και σε περίοδο εκπτώσεων ή προσφορών ίσως χρειαστούν 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Ειδικότερα:

-Εάν η παραγγελία είναι ολοκληρωμένη έως τις 12:00 το μεσημέρι της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας, θα παραδίδεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας για παραδόσεις εντός Αττικής και μεγάλων αστικών κέντρων της Δυτικής Ελλάδος και έως τη μεθεπόμενη ημέρα για την υπόλοιπη Ελλάδα.

-Εάν η παραγγελία είναι ολοκληρωμένη μετά τις 12:00 το μεσημέρι της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας, θα παραδίδεται μέσα στις επόμενες 2 εργάσιμες ημέρες για παραδόσεις εντός Αττικής και μεγάλων αστικών κέντρων της Δυτικής Ελλάδος και εντός των επόμενων 3 εργασίμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Δεσμευόμενοι από μέρους μας να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη παράδοση των παραγγελιών σας θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως η ενδεχόμενη εμπλοκή αστάθμητων παραγόντων όπως απεργίες, θαλάσσιες κακοκαιρίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, λόγοι ανωτέρας βίας κλπ μπορεί να επιφέρουν καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δέχεται πληρωμές με τους παρακάτω τρόπους:

α) Με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σου (εντός Ελλάδος),

β) Με ΚΑΤΆΘΕΣΗ της αξίας της παραγγελίας σου σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΛΗΜΝΑΙΟΣ

IBAN: GR4101101510000015100163730

ALPHA BANK

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΛΗΜΝΑΙΟΣ

IBAN: GR7701401990199002101104083

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΛΗΜΝΑΙΟΣ

IBAN: GR8001715890006589106735366

γ) Με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

δ) Με PAYPAL

Πιο Αναλυτικά:

Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή κατά την παράδοσή της παραγγελίας σας με έξτρα χρέωση 2.50 ευρώ. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν προσφέρεται.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ και στο λογαριασμό της τράπεζας με IBAN . Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με email. Η παραγγελία σας θα είναι έγκυρη για 3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν προσφέρεται.

Τα έξοδα των Εμβασμάτων-Προμηθειών των Τραπεζών (είτε η προμήθεια που κρατάει η κάθε τράπεζα από τον πελάτη, είτε η προμήθεια που κρατάει η συνεργαζόμενη μας τράπεζα για την μεταφορά των χρημάτων του πελάτη προς εμάς) ή μεταφοράς ή κατάθεσης χρημάτων από την ίδια ή άλλη τράπεζα πρός τις συνεργαζόμενες Τράπεζές μας, επιβαρύνουν τον αγοραστή και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή των προϊόντων.

Στην περίπτωση που δεν κατατεθούν και τα τυχόν έξοδα Εμβασμάτων-Προμηθειών τότε η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί έως ότου γίνει η κατάθεση αυτών.

Πιστωτική Κάρτα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard και Maestro. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών δεν καταχωρούνται και δεν συλλέγονται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η εκκαθάριση των πιστωτικών καρτών γίνεται στο πλέον ασφαλές περιβάλλον της [τραπεζας Πειραιως] και ΜΟΝΟ. Θα χρειαστεί να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ώστε να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας. Για να παραλάβετε την παραγγελία σας, θα χρειαστεί να είστε παρών κατά την παράδοση με την ταυτότητά σας.

Paypal

Το Paypal επιτρέπει σε εσάς να στείλετε τις πληρωμές σας γρήγορα και με ασφάλεια on-line χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα ή έναν τραπεζικό λογαριασμό. Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, ανακατευθύνεστε στην ιστοσελίδα του PayPal όπου μπορείτε να στείλετε την πληρωμή σας. Εάν δεν έχετε ήδη έναν λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Μέσω του Paypal η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Στην περίπτωση που o πελάτης επιθυμεί να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα [_10__] ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, με [__2_] επιβάρυνση επιστροφής μια φορά για κάθε παραγγελία του, με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα γίνει με την συνεργαζόμενη με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ εταιρεία courier. Το κόστος μεταφορικών για επιστροφές εκτός Ελλάδος επιβαρύνει τον πελάτη.

Τηλεφωνική επικοινωνία σχετικά με αλλαγές γίνεται τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ : 09:00-15:00

ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:00-21:00

Στην περίπτωση όπου ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων, εφόσον παραλάβουμε το προϊόν και εγκριθεί η επιστροφή σας, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων δύναται να ολοκληρωθεί εντός 24 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα.

Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. κλπ).

Επιστροφές ορισμένων προϊόντων δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ – ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δωρεάν επιστροφή μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας σας είναι η συμπλήρωση της Φόρμας Επιστροφής Προϊόντων (Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές χωρίς την φόρμα συμπληρωμένη).

 1. Καλείτε την εταιρεία courier από την οποία παραλάβατε αρχικά το δέμα και μας στέλνετε το δέμα στην παρακάτω διεύθυνση με χρέωση παραλήπτη (Σε περίπτωση αποστολής με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, τα έξοδα επιβαρύνουν εσάς).

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι : [_Ιπποκράτους 72, τ.κ 106-80, Αθήνα_]

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Πολιτική Απορρήτου & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ είμαστε 100% αφοσιωμένοι στο να προστατεύουμε την ασφάλεια και το ιδιωτικό απόρρητο των πελατών μας από παντού. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε με έναν αριθμό διαφορετικών τρόπων αναλόγως την πληροφορία. Στη συνέχεια περιγράφεται αναλυτικά ο τρόπος επεξεργασίας για κάθε κατηγορία πληροφορίας.

Το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας

 • Για να φροντίσουμε την παράδοση των αγορών σας
 • Για να αποστέλλουμε μηνύματα που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας μέσω SMS, Viber, email ή τηλεφωνικά
 • Για να σας κρατάμε ενήμερους για προσφορές και άλλες προωθητικές ενέργειες
 • Για να σας προβάλλουμε διαφημίσεις μας στο δικό μας και σε άλλα websites
 • Για να μελετήσουμε τις καταναλωτικές σας προτιμήσεις και να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα

Την ημερομηνία γέννησής σας

 • Για να εντοπίζουμε και να αποκλείουμε πιθανές περιπτώσεις απάτης

Το φύλο σας

 • Για να σας κατευθύνουμε καλύτερα στο σωστό τμήμα της σελίδας μας
 • Για να σας κατευθύνουμε γρηγορότερο στα προϊόντα που είναι πιθανότερο να σας ενδιαφέρουν

Τις πληροφορίες πληρωμής σας

 • Για να εισπράξουμε το αντίτιμο της παραγγελίας σας και να πραγματοποιήσουμε επιστροφές
 • Για να εντοπίζουμε και να αποκλείουμε πιθανές περιπτώσεις απάτης

Το ιστορικό επικοινωνίας μας

 • Για να παρέχουμε εξυπηρέτηση πελατών και υποστήριξη
 • Για να εντοπίζουμε και να αποκλείουμε πιθανές περιπτώσεις απάτης

Το ιστορικό παραγγελιών και το καλάθι σας

 • Για να ολοκληρώσουμε την παραγγελία
 • Για να παρέχουμε εξυπηρέτηση πελατών και υποστήριξη
 • Για να μελετήσουμε τις καταναλωτικές σας προτιμήσεις και να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα
 • Για να σας προβάλλουμε διαφημίσεις μας στο δικό μας και σε άλλα websites

Πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας και το πως χρησιμοποιείτε τη σελίδα μας (cookies)

 • Για να βελτιώσουμε τη σελίδα μας για εσάς
 • Για να μελετήσουμε τις καταναλωτικές σας προτιμήσεις και να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα
 • Για να σας προβάλλουμε διαφημίσεις μας στο δικό μας και σε άλλα websites

Επίσης, θέλουμε να γνωρίζετε ότι κρυπτογραφούμε και ανωνυμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα (με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορούν να σε ταυτοποιήσουν), όταν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσουμε για εσωτερικές διαδικασίες όπως το να κάνουμε ελέγχους στα συστήματά μας, έρευνα, στατιστική ανάλυση, να βελτιώσουμε τη σελίδα μας ή να αναπτύξουμε νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Αυτά τα δεδομένα, τα μοιραζόμαστε με τρίτους για την εκτέλεση και βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Πως μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας

Δεν, ούτε ποτέ πρόκειται να, πουλήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία προσωπικών δεδομένων σας σε κανέναν τρίτο – συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, της διεύθυνσης, του email, του τηλεφώνου ή των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραστούμε δεδομένα με τις παρακάτω κατηγορίες εταιρειών, ως ένα βασικό κομμάτι του να μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς:

 • Εταιρείες που έχουν σχέση με τη μεταφορά των προϊόντων σε εσάς, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών πληρωμής, αποθήκες, εταιρείες logistics και μεταφορικές εταιρείες
 • Επαγγελματίες παρόχους υπηρεσιών, όπως υπηρεσίες marketing, διαφήμισης και εταιρείες παροχής υποστήριξης, βελτιστοποίησης και φιλοξενίας ιστοσελίδων, που μας βοηθούν να τρέχουμε το κατάστημά μας online και να σε ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες
 • Υπηρεσίες ελέγχου πληρωμών, τις υπηρεσίες Προστασίας του Καταναλωτή και υπηρεσίες αποφυγής ηλεκτρονικής απάτης, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε σε περιπτώσεις κακόβουλης χρήσης
 • Εταιρείες που έχετε εγκρίνει ο ίδιος, όπως σελίδες social media
 • Υπηρεσίες παροχής προσωποποιημένων προτάσεων, για να σου παρέχουμε εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες

Στο παραπάνω πλαίσιο, μπορεί να προσφέρουμε σε τρίτους κρυπτογραφημένες & ανώνυμες πληροφορίες και στατιστικά χρήσης για τους χρήστες μας, κάτι που πριν το κάνουμε, θα διασφαλίζουμε ότι δεν σας ταυτοποιούν.

Μηνύματα Marketing

Αν μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, θα σας στέλνουμε marketing μηνύματα μέσω email, SMS, Viber, Facebook Messenger, Google Chrome για να σας ενημερώνουμε για το τι κάνουμε και να σας βοηθήσουμε να δείτε και να βρείτε τα προϊόντα μας. Μπορείτε να σταματήσετε να δέχεστε ενημερώσεις από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ανά πάσα στιγμή.

Για να το κάνετε αυτό, έχεις τις εξής δυνατότητες:

 • Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας
 • Κλικάροντας στο link της διαγραφής που βρίσκεται σε κάθε newsletter
 • Απαντώντας στα newsletter μας, λέγοντας ότι θέλετε διαγραφή
 • Επικοινωνώντας με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας τηλεφωνικά ή με email

Μόλις κάνετε κάτι από τα παραπάνω, θα ανανεώσουμε το συντομότερο δυνατό το προφίλ σας, διασφαλίζοντας ότι δεν θα λάβετε στο μέλλον άλλα marketing μηνύματα. Σας παρακαλούμε για την κατανόησή σας μέχρι να ανανεωθούν όλα μας τα συστήματα, γιατί η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αποτελείται από ένα μεγάλο δίκτυο αλληλένδετων υπηρεσιών και πρέπει όλες να ενημερωθούν σωστά για κάθε σας αίτημα. Επίσης να γνωρίζετε ότι το να σταματήσετε τα marketing μηνύματά μας, δε σημαίνει ότι θα πάψουμε να σας στέλνουμε ενημερώσεις για τις παραγγελίες σας ή το καλάθι σας.

Διαφημίσεις μας στο internet

Ένα από τα πράγματα που κάνουμε είναι να διατηρούμε έντονη online διαφημιστική παρουσία, για να σας ενημερώνουμε για το τι κάνουμε και να μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όπως πολλές άλλες εταιρείες, στοχεύουμε τα banners και τις διαφημίσεις της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σε εσάς όταν βρίσκεστε σε άλλες σελίδες ή εφαρμογές. Αυτό γίνεται με τη χρήση μιας μεγάλης ποικιλίας από δίκτυα ψηφιακού marketing και διαφήμισης, καθώς και με τη χρήση πολλαπλών τεχνολογιών ψηφιακής διαφήμισης όπως τα pixels, cookies, mobile identifiers, μαζί με υπηρεσίες που προσφέρουν ορισμένες σελίδες και κοινωνικά δίκτυα όπως τα Google Audiences & Facebook Custom Audiences. Τα banners και οι διαφημίσεις που βλέπετε βασίζονται στις πληροφορίες που έχουμε για εσάς, ή από την προηγούμενη χρήση που κάνατε στο website της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή από τις διαφημίσεις που κλικάρετε μέσα σε αυτό.

Πως φυλάμε τις πληροφορίες σας

Διατηρούμε τις πληροφορίες σας μόνο για όσο καιρό είστε χρήστης ή πελάτης μας. Αν επιλέξετε να μην είστε χρήστης ή πελάτης μας ή να διαγράψετε τα δεδομένα σας, μπορείτε να μας το ζητήσετε τηλεφωνικά ή μέσω email στα στοιχεία επικοινωνίας μας. Αν υπάρχει απαραίτητος λόγος να διατηρήσουμε δεδομένα σας (για παράδειγμα, το πιστωτικό σας υπόλοιπο, την εγγύηση των προϊόντων σας, τις επιστροφές σας, κτλ) ή για να προλάβουμε τυχόν απόπειρες απάτης ή για να διασφαλίσουμε τη σωστή τήρηση των Όρων Χρήσης της σελίδας μας, μπορεί να κρατήσουμε κάποια τμήματα των πληροφοριών σας, ακόμα κι αν έχετε κλείσει ή διαγράψει το λογαριασμό σας. Σας εγγυόμαστε ότι οι υπάλληλοί μας που δεν χρειάζεται να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα απαγορεύεται και να έχουν, καθώς και ότι έχουμε λάβει κάθε μέτρο για τη διασφάλισή τους, χρησιμοποιώντας πολλαπλές εσωτερικές δικλείδες ασφαλείας και μερικά από τα ασφαλέστερα προγράμματα της αγοράς.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε πολλά δικαιώματα που σχετίζονται με τα προσωπικά σας δεδομένα:

 • Το δικαίωμα να ενημερώνεστε για το πώς χρησιμοποιούνται οι προσωπικές σας πληροφορίες
 • Το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς
 • Το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ανακριβειών πάνω στα προσωπικά σας δεδομένα
 • Το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας, ή να σταματήσουμε να τα επεξεργαζόμαστε ή να τα συλλέγουμε, σε κάποιες περιπτώσεις
 • Το δικαίωμα να σταματήσετε ή να ζητήσετε να λαμβάνετε τα marketing μηνύματα, κάτι που μπορείτε να κάνετε με διάφορους τρόπους όπως είπαμε στην ενότητα Marketing Μηνύματα
 • Το δικαίωμα να διαμαρτυρηθείτε για κακή/ανακριβή χρήση των δεδομένων σας και να αιτηθείτε τον περιορισμό της επεξεργασίας τους
 • Το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τα δεδομένα που διατηρούμε για εσάς (ή τμήμα αυτών) σε άλλη υπηρεσία

Αν ποτέ θελήσετε να εξασκήσετε κάποιο από τα δικαιώματά σας, έχετε κάποιο παράπονο ή απλά, θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι πάνω σε αυτό, σε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή μέσω email στα στοιχεία επικοινωνίας μας.

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies όταν επισκέπτεστε τη σελίδα μας Υπάρχουν τέσσερις (4) βασικοί τύποι cookies – κι εδώ σας δείχνουμε πώς και γιατί τα χρησιμοποιούμε.

(1) Cookies που διασφαλίζουν τη χρήση της σελίδας. Αυτά τα cookies σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε στη σελίδα μας και να χρησιμοποιείτε λειτουργικότητες μας όπως την «Προσθήκη στο καλάθι»!

(2) Cookies που μετρούν τα στατιστικά πλοήγησης. Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να μετράμε και να αναλύουμε πώς οι χρήστες μας χρησιμοποιούν τη σελίδα μας, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε και τη λειτουργικότητά της και την εμπειρία αγορών σας.

(3) Cookies προτιμήσεων του χρήστη. Όταν πλοηγείστε ή αγοράζετε από το website της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, αυτά τα cookies θα θυμούνται τις προτιμήσεις σας (όπως π.χ. ποια προϊόντα είδατε), ώστε να μπορούμε να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησής σας όσο καλύτερη γίνεται και κυρίως, πιο προσωπική στα μέτρα σας.

(4) Cookies στόχευσης ή διαφήμισης. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται στο να δείχνουμε διαφημίσεις που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στις προτιμήσεις σας. Επίσης μέσω αυτών, διασφαλίζουμε ότι δεν θα σας δείχνουμε συνέχεια διαφημίσεις, αλλά θα μπορούμε να περιορίζουμε τον αριθμό που τις βλέπετε, ώστε και να μη σας κουράζουμε αλλά και να έχουμε πιο αποτελεσματικές καμπάνιες.

Χρησιμοποιώντας τη σελίδα μας, συμφωνείτε να τοποθετήσουμε τέτοιου είδους cookies στη συσκευή σας και να έχουμε πρόσβαση σε αυτά όταν θα μας ξανα-επισκεφθείτε στο μέλλον. Αν θελήσετε να διαγράψετε αυτά τα cookies που είναι στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κάνετε ως παρακάτω:

Στην περίπτωση που θελήσετε να εξαιρεθείτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω του Google Analytics, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μέσω του παρακάτω συνδέσμου, add on για το πρόγραμμα περιήγησης (browser) που χρησιμοποιείς.

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Στις ρυθμίσεις του browser (Πρόγραμμα Πλοήγησης) μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίζει ο browser σου από το να δέχεται νέα cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο. Παρόλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό του δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Για τον έλεγχο των ειδοποιήσεων (notifications) του browser σας αποκολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Για Chrome: Ρυθμίσεις -> Για προχωρημένους -> Απόρρητο & Ασφάλεια -> Ρυθμίσεις περιεχομένου -> Ειδοποιήσεις

Για Mozilla Firefox: Επιλογές -> Απόρρητο & Ασφάλεια -> Δικαιώματα -> Ειδοποιήσεις

Για τον έλεγχο των cookies μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στους παρακάτω συνδέσμους:

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=…

Internet Explorer: http://support.microsoft.com/kb/278835

Firefox: http://support.mozilla.org/en-US/kb/Clear%20Recent…

Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042

Opera: https://addons.opera.com/en/extensions/details/disable-cookies/?display=en

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο